BLIV MEDLEM NU  MEDLEMS LOGIN  |  FAQ KONTAKT

Hvis du har glemt dit password eller brugernavn, send da venligst en mail til vores support.
 


Har du spørgsmål, læs da venligst nedenstående og se om du ikke finder dit svar her.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår betalingen?
Betalingen foregår gennem Amerikanske Verotel Inc., Verotel er et kæmpe selskab der dagligt hjælper titusinder med elektroniske transaktioner online, såvel erotisk relaterede som ganske almindelige. Når du køber adgang til Danish Strippers får du udleveret en adgangskode som du skal bruge på vores forside "login". Det hele foregår igennem Verotel.

Hvad kommer der til til at stå på min kontoudskrift?
Verotel.com - Verotel og Danish strippers yder 100% diskretion og derfor vil der kun stå Verotel.com udfor det hævede beløb på din kontoudskrift.

Hvordan med sikkerhed?
dine kontooplysninger, navn og adresse m.m. sendes krypteret med samme høje sikkerhed som netbanker bruger - det er altså højeste niveau af kryptering.

Skal jeg udfylde mit rigtige navn når jeg betaler med Visa/Dankort
JA!! Verotel kontrollerer, at det indtastede navn matcher med det navn, der står på kortet! Hvis ikke de er ens, bliver transaktionen IKKE godkendt.

Hvordan melder jeg mig ud?
Verotels betalingssystem kontrollere alle til og frameldninger og du skal derfor framelde dig hos dem. De har en speciel frameldningsside, hvorpå du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og din kode. Husk at tryk på "Confirm".
Klik her for at gå til Verotels afmeldnigsside: http://cancel.verotel.com/


Skal man have en vild pc for at få fuld udbytte?

Nej, du skal have en ganske almindelig pc og en ADSL forbindelse. De billigste forbindelser er hurtige nok til at give dig fuld udbytte af videoerne, da du kan downloade alt materialet og se det uden hakkerier.
.